Ehdot


Yleistä

Sovellamme kuluttajamyynnissä voimassaolevaa Kuluttajansuojalakia.

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtohjen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet valitaan lisäämällä ne ostoskoriin.

Tehdessäsi  tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, lähetetään tilauksesta tilausvahvistus sähkopostiin, jossa ilmenevät tilatut tuotteet sekä  hinta.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksutavat

Paytrailin kautta käytössäsi ovat seuraavat maksutavat: 
  • Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto
  • Apple Pay


Toimitus

Tuotteidemme toimitus on 2-7 työpäivää.

Tuotteiden toimitus suoraan postiluukkuun/laatikkoon postituslaatikossa. Pakettilähetykset toimitetaan vastaanottajan lähimpään Postin toimipisteeseen. Toimituskulut Suomeen alkaen 4,90€. Yli 70€ arvoiset tilaukset ilman toimituskuluja. 

Palautus

 Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivämäärästä alkaen. (Poislukien alennustuotteet, joissa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta)

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan, lisäksi palautettavat tuotteet/tuote tulee lähettää takaisin alkuperäisessä pakkauksessa. Palautuksen tekijän tulee maksaa palautuksesta koituneet toimituskulut itse. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, sekä myös mahdollisissa reklamaatiotapauksissa ota viipymättä yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@hohdetta.fi 

Liitä sähköpostiviestiin mukaan Etu-ja sukunimesi, tilausnumero sekä mahdollisesti tilauspäivämäärä, näin tilauksen etsiminen käy nopeiten.